Аниматори

бате Вихрен

Детските му години са преминали с изяви в различни музикални направления и сцени. Преди 15 години преоткрива неподправената искреност на детската душа и комбинира певческите, танцувални и актьорски умения в едно  - да забавлява и дарява усмивки на малки и големи.

бате Марто

От малък играе на сцена и има множество участия по младежки таетрални фестивали. Любовта му към игрите, забавленията и танците винаги са го карали да прелива от енергия и го правят много щастлив.Както всички знаем "NO MARTY- NO PARTY!". Вдъхновяван от детските усмивки и смях, той умее да прави празника забавен, весел и изпълнен с много емоции!

бате Мишо

От малък се  увлича по танците и музиката. Страстта му към ритъма го запалва по различни инструменти и композиране на авторска музика. Работил е в една от най – големите немски компании за анимация. Сертифициран, професионален зумба инструктор. Владее немски език и обожава забавлението с децата.

какa Дени

Тя е нашата танцувална фурия. От съвсем малка се занимава с танци и е носител на медали от световни първенства. Широката усмивка и чаровно и присъствие са присъщи за нея. Професионален предучилищен и училищен педагог. Тя умее да владее детската аудитория, като нейна запазена марка е специалното и отношение към най- малките дечица и затова те я обожават.

кака Алекс

Изключително лъчезарна и танцувална личност.  Обожава и танцува народни танци от малка. Умее да предразположи и най - малките дечица. С нея всички приказни и анимационни герои оживяват пред малките сладури. Твори, вдъхновена от детския смях и грейналите им лица.

кака Яни

Вечно усмихната и сговорчива. С четка и боички превръща всяко дете в любимия му приказн герой. Обича да създава приключенско настроение и е работила като аниматор на пиратски кораб на българското черноморие. Тя е и професионален музикант и диригент. Любовта с малките и приятели винаги е споделена!

кака Ками

От малка започва да танцува спортни, латино - американски и народни танци. Работи като детски аниматор по морските курорти през летния сезон, с включваща анимация на английски и немски език. Успява да влиза в различни роли, а за това помага и опита придобит на театралната сцена.

кака Тити

Тя е интересна и атрактивна. Обича да комуникира, както с най- малките деца, така и с порастналите вече тийнейджъри. Интересен подход към всички възрасти. С приятния си и мек тембър обгражда с любов малките си приятели. Изключително добра и грижовна с малчуганите.