Аниматори

бате Вихрен

Детските му години са преминали с изяви в различни музикални направления и сцени. Преди 10 години преоткрива неподправената искреност на детската душа и комбинира певческите, танцувални и актьорски умения в едно  - да забавлява и дарява усмивки на малки и големи.

кака Радост

Владееща руски и италиански език кака Радост носи радост и незабравими емоции на децата. С изключителен подход  и неподправен талант омайва малките си приятели.Зареждайки ги  с положителна енергия  умее да прави всеки един специален повод незабравим.

кака Криси

Изключително лъчезарна и креативна личност.  Обожава Италия и  владее италиански и английски език.С нея всички приказни и анимационни герои оживяват пред малките сладури. Твори, вдъхновена от детския смях и грейналите им лица.

бате Мишо

От малък се  увлича по танците и музиката. Страстта му към ритъма го запалва по различни инструменти и композиране на авторска музика. Работил е в една от най – големите немски компании за анимация. Владее немски език и обожава забавлението с децата.

кака Ками

От малка започва да танцува спортни, латино - американски и народни танци. Работи като детски аниматор по морските курорти през летния сезон, с включваща анимация на английски и немски език. Успява да влиза в различни роли, а за това помага и опита придобит на театралната сцена.

кака Теди

Завършила  е предучилищна и начална училищна педагогика и страстта им към децата е истинска и неповторима. Тя обича работата с деца и е винаги готова да ги изненада  с нещо ново  и различно. Освен аниматор кака Теди има опит и в това да се грижи и гледа Вашите деца, защото  е работила в детски кът и е изключитено креативна и интересна в занимаването и игрите с децата.

какa Дени

Тя е нашата танцувална фурия. От съвсем малка се занимава с танци и е носител на медали от световни първенства. Широката усмивка и чаровно и присъствие са присъщи за нея. Тя умее да владее детската аудитория, като нейна запазена марка е специалното и отношение към най- малките дечица и затова те я обожават.

бате Евгени

Има опит с деца  от различни националности и държави. Получил е обучение по стандарта за детска анимация "Kids and Co". Със специфичния си тембър и постоянните шегични към своите малки приятели той е винаги готов да разсмее и забавлява децата. Работи и като DJ и това му помага да провежда различни партита за всяка възраст

кака Тити

Тя е интересна и атрактивна. Обича да комуникира, както с най- малките деца, така и с порастналите вече тийнейджъри. Интересен подход към всички възрасти. С приятния си и мек тембър обгражда с любов малките си приятели. Изключително добра и грижовна с малчуганите.