Водещи

Вихрен Недялков

Каквото и да кажем за него ще е малко. Опитът и чувството му за хумор са неизменна част от неговата презентация като водещ и шоумен. Участник в няколко музикални телевизионни формата и винаги готов да провокира аудиторията. Той е правилният избор за вашата сватба, фирмено, семейно, абитуриентско, абсолвентско или друго частно парти.

Зорница Вичева

От малка е на различни сцени в родния Велико Търново и в страната. Умее да танцува и пее, като винаги вкарва личен мотив и лично отношение към всеки свой ангажимент.Има богат опит, като водеща на различни събития, като сватби, концерти,  фирмени и семейни тържества. Винаги с широка усмивка и готова да се раздаде за своята публика.

Виктория Добринова

Вики има 7 годишен опит в ПР и организация на развлекателни събития - конференции, лекции, сватби, кариерни и др. При повечето от тях тя не само следи за стриктното изпълнение на програмата в организационно естество, но и изпълнява функциите на водещ! Била е водещ на няколко театрални представления, както и на ежегодния театрален фестивал "Малкият принц".Вики се вдъхновява от музиката и хората и обича да бъде причина за доброто настроение на публиката. Тя е и сред номинираните вдъхновяващи личности в сезон 7 (2020г.) на "40 до 40", класация на Дарик радио!

Александра Димова

Александра е завършила журналистика в Софийски университет. В момента работи в местна Търновска телевизия като водеща на новини и сутрешен блок. Сцената е нейния втори роден дом. От малка се занимава с музика и пеене. Участник и водещ на много конкурси, фестивали, частни и фирмени партита. Изключително лъчезарна, емоционална и хумористична.