Dj's

DJ Emo

Той е емблема в родния си град Велико Търново и за него можем спокойно да кажем, че е „бащата“ и учителя на повечето добри DJ  в региона. Той е със сериозен професионален опит и винаги  с индивидуален подход към всеки стил, вкус и атмосфера на купона!

DJ Ei Jei

Много интересен и различен дисководещ. Работи като DJ от 15 години и е бил гост DJ  в повечето големи и известни клубове в цялата страна. Той може да Ви  достави емоции с различни стилове музика и го прави винаги професионално и различно.

Dj Plamen

От пет годишен започва да се занимава с музика, като неговия професионален път е свързан с музикалната сфера . Завършва своето музикално образование във ВТУ св.св “Кирил и Методий”. Основната му дейност в агенцията е по фирмени партита, рожденни дни и сватби. Dj който работи успешно с всички стилове  музика. В последните години се специализира като сватбен DJ!

Dj Sano

 От малък увлечен по танците и музиката. Страстта му към ритъмът го подтиква към свиренето на китара, барабани и композиране на авторска музика. Той е един от младите и проспериращи Dj-и в “Парти Агенция Феличита”. Борави еднакво добре с различни стилове музика и умее да усеща и контролира аудиторията си.

DJ Kalitrax

Основно се занимава с хаус музика  и техно партита. Мнодо добър подбор и и в бг рап музиката. Гост DJ  на големи клубове в цялата страна. Опитът му като аниматор му помага и зад пулта е изключително освободен и забавлява аудиторията.